Cursuri de dans k-pop

Cursurile de dans ”Korean POP Dance Class”, sunt organizate încă din anul 2013, și sunt printre primele și singurele cursuri de dans k-pop din țară, care au ca stil de dans, specific, genul muzical k-pop.

Ele sunt ținute de Mihaela Grozavu,  instructor, coregraf și lideră a trupei de dans ”Seoul Beat”, care a participat și reprezentat România la numeroase competiții naționale, regionale și internaționale.

Rezultate

Printre rezultatele coregr cele mai semnificative, se numără:

• Câștigarea concursului K-Pop Festival in Gangwon, etapa preliminară europeană, Budapesta, 2013 (solo);
  • Reprezentantarea României la finala K-Pop Festival in Gangwon, Coreea de Sud (solo);
  • Câștigarea premiului ”PR Ambassador of Romania in South Korea”pentru performanțele obținute în anul 2013, oferit de Ministerul Afacerilor Externe al Coreei de Sud în parteneriat cu Arirang TV;
  • Câștigarea concursului ”K-Pop World Festival in Changwon 2015”, etapa preliminară,  București, 2015 (trupa);
  • Reprezentarea României în finala ”K-Pop World Festival in Changwon 2015”, din Coreea de Sud;
  • Certificat de recunoaștere a meritelor pentru implicarea și eforturile susținute în cadrul festivalului ”K-Lovers Festival” din partea Ambasadei Republicii Coreei de Sud în România, 2016.

Despre K-Pop

Acesta este cel mai popular gen de muzică și stil de dans, din Coreea de Sud. K-pop-ul s-a răspândit în întreaga lume și a acaparat o mulțime de fani din toate țările, cu atât mai mult după renumita piesă a lui PSY – Gagnam Style, care a devenit clipul cu cele mai multe vizualizări pe youtube, din istorie; și, nu în ultimul rând datorită coregrafiilor de dans complexe și atractive, care stau la baza industriei muzicale K-POP.

Astfel dansul este o parte integrală a genului muzical K-pop, care a dus la crearea unui nou stil de dans ce îmbină cu succes o diversitate de stiluri ca Hip-Hop, R&B, Popping, Modern etc.

Avantajele practicării cursurilor de dans k-pop

Dacă dorești să înveți un stil de dans care să-ți permită să te descoperiți și să-ți exprimi personalitatea într-un mod artistic, află că practicând dansul K-POP, poți îmbina cu stil, mai multe tipuri de mișcări din stiluri de dans și coregrafii diferite, din care poți afla ce ți se potrivește cel mai bine.

De asemenea, este o activitate perfectă de a obține un antrenament cardio și un excelent mod de a te elibera de stres. Un avantaj suplimentar reprezintă faptul că fără a depune un efort extraordinar, te poți menține în formă și chiar poți scăpa de kilogramele în plus, în timp ce te distrezi.

Nu în ultimul rând, cursurile de K-pop te vor ajuta să excelezi în arta dansului şi să prinzi încredere în forţele proprii.

Nu rata această șansă de a te descoperi pe tine și potențialul tău prin intermediul dansului cât și să cunoștio nouă lume, cea a dansului K-POP!

Înscrie-te acum!

Dacă dorești să te înscrii la cursurile de dans k-pop, te invităm să completezi acest formular.

(Link spre formular unde vor afla detalii despre perioada de desfășurare, etc.)

„DO it BIG, DO it RIGHT, and DO it with STYLE!”