Cursuri de dans k-pop

Cursurile de dans ”Korean POP Dance Class”, sunt organizate încă din anul 2013, și sunt printre primele și singurele cursuri de dans k-pop din țară, care au ca stil de dans, specific, genul muzical k-pop.

Ele sunt ținute de Mihaela Grozavu,  instructor, coregraf și lideră a trupei de dans ”Seoul Beat”, care a participat și reprezentat România la numeroase competiții naționale, regionale și internaționale.

Rezultate

Printre rezultatele coregr cele mai semnificative, se numără:

  • Câștigarea concursului K-Pop Festival in Gangwon, etapa preliminară europeană, Budapesta, 2013 (solo);
  • Reprezentantarea României la finala K-Pop Festival in Gangwon, Coreea de Sud (solo);
  • Câștigarea premiului ”PR Ambassador of Romania in South Korea”pentru performanțele obținute în anul 2013, oferit de Ministerul Afacerilor Externe al Coreei de Sud în parteneriat cu Arirang TV;
  • Câștigarea concursului ”K-Pop World Festival in Changwon 2015”, etapa preliminară,  București, 2015 (trupa);
  • Reprezentarea României în finala ”K-Pop World Festival in Changwon 2015”, din Coreea de Sud;
  • Certificat de recunoaștere a meritelor pentru implicarea și eforturile susținute în cadrul festivalului ”K-Lovers Festival” din partea Ambasadei Republicii Coreei de Sud în România, 2016.

Despre K-Pop

Acesta este cel mai popular gen de muzică și stil de dans, din Coreea de Sud. K-pop-ul s-a răspândit în întreaga lume și a acaparat o mulțime de fani din toate țările, cu atât mai mult după renumita piesă a lui PSY – Gagnam Style, care a devenit clipul cu cele mai multe vizualizări pe youtube, din istorie; și, nu în ultimul rând datorită coregrafiilor de dans complexe și atractive, care stau la baza industriei muzicale K-POP.

Astfel dansul este o parte integrală a genului muzical K-pop, care a dus la crearea unui nou stil de dans ce îmbină cu succes o diversitate de stiluri ca Hip-Hop, R&B, Popping, Modern etc.

Avantajele practicării cursurilor de dans k-pop

Dacă dorești să înveți un stil de dans care să-ți permită să te descoperiți și să-ți exprimi personalitatea într-un mod artistic, află că practicând dansul K-POP, poți îmbina cu stil, mai multe tipuri de mișcări din stiluri de dans și coregrafii diferite, din care poți afla ce ți se potrivește cel mai bine.

De asemenea, este o activitate perfectă de a obține un antrenament cardio și un excelent mod de a te elibera de stres. Un avantaj suplimentar reprezintă faptul că fără a depune un efort extraordinar, te poți menține în formă și chiar poți scăpa de kilogramele în plus, în timp ce te distrezi.

Nu în ultimul rând, cursurile de K-pop te vor ajuta să excelezi în arta dansului şi să prinzi încredere în forţele proprii.

Nu rata această șansă de a te descoperi pe tine și potențialul tău prin intermediul dansului cât și să cunoștio nouă lume, cea a dansului K-POP!

Înscrie-te acum!

Dacă dorești să te înscrii la cursurile de dans k-pop, te invităm să completezi acest formular.

(Link spre formular unde vor afla detalii despre perioada de desfășurare, etc.)

„DO it BIG, DO it RIGHT, and DO it with STYLE!”

 


Comments are closed.