Cursuri de limbă și cultură coreeană

Despre cursurile de limbă și cultură coreeană

Cursurile de limbă și cultură coreeană, sunt organizate de către Asociația GISU în colaborare cu Centrul de Cultură și Limbă Coreeană ”Se Jong” Iași, atât cu scopul de a promova cultura coreeană, cât și de a încuraja un schimb cultural și educațional, între cultura românească și cea coreeană.

Cursurile sunt organizate de două ori pe an, fiecare sesiune ține 3 luni. Acestea oferă posibilitatea de a studia atât limba coreeană (gramatică, vocabular, etc.) cât și cultura coreeană (ateliere handmade, unde se învăță arta tradițională a modelării hârtiei denumite ”hanji”, seminarii de caligrafie coreeană, proiecții de film, ș.a.)

Cursurile sunt organizate pe trei nivele și se adresează, astfel: nivel începător (1A, 1B); nivel preintermediar (1A, 1B) și nivel intermediar (1A, 1B). Cursurile au loc o dată pe săptămână, sesiuni de 1h jumătate. Ele au loc la Casa de Cultură a Studenților din Iași.

La finalul cursurilor se acordă certificat de participare, în urma unui test, pe care va apărea nota și nivelul dobândit.

În plus pe durata desfășurării cursurilor se organizează workshopuri și evenimente culturale  diverse, adresate cursanților, unde participanții sunt răsplătiți cu mici premii pentru activitatea lor de la cursuri.

Pentru a te înscrie și a afla mai multe detalii, te invităm să accesezi următorul formular.