Cursuri de vară Korean Air

Cursurile de vară ”Korean Air in Iași” sunt organizate de către Asociația GISU în colaborare cu Centrul de Limbă și Cultură Coreeană ”Se Jong” Iași, atât cu scopul de a promova cultura coreeană, cât și de a încuraja un schimb intercultural între cultura românească și cea coreeană.

Școala de vară se desfășoară anual în timpul vacanței de vară, pe parcursul unei săptămâni și are două componente: cursuri de limbă și cultură coreeană și cursuri de dans K-POP. La cursurile de dans K-Pop participanții au ocazia de a învăța coregrafiile artiștilor preferați, în timp ce la cursurile de cultură și limbă coreeană, participanți parcurg o serie de activități precum: curs de caligrafie, seminar de gastronomie coreeană, seminar de istorie, workshop handmade, workshop de jocuri tradiționale coreene etc.

La sfârșitul tuturor acestor activități, este organizată de obicei o seară de film cu mâncare coreeană, iar la aceast ultim eveniment din cadrul școlii de vară participanții sunt răsplătiți cu mici premii pentru activitatea lor de la cursuri cât și pentru pasiunea lor pentru cultura coreeană.