Devino volunar!

Vrei să te implici?

Asociația îți pune la dispoziție o serie de acțiuni, evenimente, proiecte și programe, pe domenii diferite (educațional, mediu, cultură, ș.a.), la care te poți implica, în funcție de cum îți dorești și dispui de timpul necesar.
Procesul prin care poți să devii membru în asociație, este următorul:
Pasul 1
Participi la organizarea a minim 3 activități, tocmai pentru a ne cunoaște mai bine, pentru a înțelege modul de lucru al asociației și a putea afla care este rolul tău în echipă. În acest sens vom avea 1 interviu înainte de participarea la activități și altul după participarea în cadrul activităților. În urma celui de-al doilea interviu, devii membru cu atribuții complete.
Pasul 2
Participi la orice activitate îți dorești, atunci când poți și în funcție de interesele proprii (de ce domenii îți plac). Un lucru esențial și pe care-l promovăm este să-ți urmezi pasiunile. Însă pentru că sunt persoane care încă nu știu ce le place, noi te putem ajuta să afli, cum altfel, decât prin participarea la cât mai multe activități. 🙂
Pasul 3
Pentru a deveni membu cu drepturi depline, este necesar să completezi un contract de voluntariat și plata unei cotizații de 10 lei/lună, prin care ne ajuți să acoperim o parte din cheltuielile asociației (printuri, protocol, contabilitate, etc.). Iar pentru că eforturile sunt apreciate, iar cel mai mare câștig este experiența dobândită, noi îți vom oferi și un certificat de voluntariat, prin care vom atesta practica și abilitățile dobândite!
Dacă te-am convins, te invităm să te înscrii ca voluntar în cadrul asociației, prin completarea formularului acesta!
De asemenea, pentru mai multe detalii, îți stăm la dispoziție, la numerele de telefon:
0754.276.294 – Grozavu Andrei (Președinte Asociație); 0745.797.561 -Patrolea Ana-Maria (Secretar General).

Investește în educația ta!