Donează

Arată că îți pasă. Donează!

Susține activitatea desfășurată de Asociația GISU. Fie că îți dorești să contribui la educația copiilor din mediul rural, sau la pregătirea și dezvoltarea profesională a tinerilor din Iași, ori la dezvoltarea activităților cultural-educaționale de la nivel local, noi vom investi contribuția ta, în așa fel încât să ajute cât mai mult. Dacă e un lucru la care ne pricepem cel mai bine, acela este să facem mult cu puțin. Așa că poți ști sigur că donația ta este foarte importantă pentru noi și ne ajută să putem ajuta la rândul nostru cât mai multe persoane. Îți mulțumim că dorești să ne susții!

Dacă dorești să ne sprijini, iată cum o poți face:

• Prin donații în bani:

Donează în contul de mai jos și trimite-ne un email la adresa asociației (gisuassociation@gmail.com), cu specificarea direcției pentru care ai donat. În acest fel, noi te vom ține la curent cu modul în care s-au folosit banii donați de tine. Mulțumim!

Datele noastre sunt următoarele:

• Asociația Grupul de Inițiativă a Studenților Unici (GISU)
  • Cont IBAN RO 47 RNCB 0178145583090001
  • Banca Comercială Română
  • Sucursala Iași

Ce se întâmplă cu banii?

Suportul acordat va fi investit în dezvoltarea copiilor defavorizați din mediul rural și urban, cu risc de abandon școlar și va consta în: activități cultural-educaționale, de implicare și responsabilizare civică, consiliere și orientare școlară, precum și asigurarea periodică cu alimente, îmbrăcăminte, încălțăminte, rechizite școlare, materiale igienico-sanitare, ș.a.

• Materiale:

Ne mai poți ajuta cu donații constând în materiale (alimente, haine, jucării, rechizite, ș.a) cât și prin donații în format fizic, în zona județului Iași. Donațiile vor merge către cei 350 de copii, beneficiari ai programului ”Pas cu pas, spre o lume mai bună”. În campania 2018-2019 ne-am propus să creștem numărul lor, la peste 500 de elevi din mediul rural.

Pentru informații suplimentare:

Grozavu Andrei – Președinte Asociația GISU;