Bradul Dorințelor

Spectacolul caritabil ”Bradul Dorințelor”, este evenimentul principal de strângere de fonduri, din cadrul programului ”Pas cu pas, spre o lume mai bună”. Prin intermediul acestuia, se strâng donații pentru a oferi cadouri de sărbători pentru copiii, beneficiari ai programului.

Astfel că, din fondurile adunate, la prima ediție, am reușit să oferim cadouri de sărbători pentru 350 de copii din mediul rural (elevi de gimnaziu și grădiniță), din comuna Mogoșești-Siret, județul Iași.

La prima ediție, în 2017, au urcat pe scenă, peste 200 de artiști, mici și mari, de la:
– Corurile: ASCOR Iași; GISU și corul de copii Juniorii Operei, din cadrul Operei Naţionale Române Iaşi;
– Interpreți muzică populară: Biatrice Duca; Ștefan Diaconița; precum și copiii talentați de la școlile din comuna Mogoșești-Siret: Aura Ciobanu, Luiza Ștefan Muscalu și Ștefan Robu;
– Trupele de dans: Ansamblul folcloric Hora Moldovei; Bel Art; Seoul Beat;
– Trupele de muzică: „Pantalonii scurti” ; „Fetele vesele”;
– Violoncelista: Clara Sofia Lupașcu.

Spectacolul caritabil „Bradul dorințelor a fost cea mai bună oportunitate de a ne reaminti și reconfirma, că, oamenilor într-adevăr le pasă de comunitatea în care trăiesc și că își doresc să contribuie la dezvoltarea acesteia pe viitor.

Evenimentul caritabil nu ar fi avut loc fără implicarea artiștilor noștri minunați ce au rupt puțin din timpul lor pentru o cauză nobilă, dar nici fără voluntarii noștri energici, ce au dăruit lumină cauzei noastre prin căldura lor sufletească și prin dorința lor de a ajuta. Însă cele mai importante mulțumiri le acordăm, celor din public, care au dat dovadă de multă răbdare și altruism prin faptul că au fost alături de noi în seara evenimentului și ne-au susținut cauza.

Mulțumiri și sponsorilor pentru sprijinul oferit:
Avon Iași Pagina OficialăConduent Romania, Centru de nutriție și mișcare, Fantastic FitKolos GroupLex Hobby Store și Papioane Kruger.

Mulțumim de asemenea pentru găzduirea evenimentului: Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu” Iaşi

Mulțumim pentru pozele realizate de către: Diana Simeria, Grozavu Daniel și Hak Je Yu.

Datorită vouă, pas cu pas, facem o lume mai bună!